Produse Video / Naviga?ie Tetiere PNI HD700A-B

PNI HD700A-B ASPEC/996

519,00 Lei (inclusiv TVA)
PNI HD700A-B PNI HD700A-B 0 0
Servicii profesioniste asociate acestui produs
  • Montaj tetiera cu monitor/DVD80,00 Lei
Vezi toate serviciile pe care le oferim

Tetiera 7 inch cu DVD player PNI HD700A-B negru cu fermoar
In momentul cand avem copii si facem drumuri destul de dese cu ei in masina, trebuie sa le dam o ocupatie pentru a avea o calatorie cat mai linistita. 
Solutia este Produsul Tetiera 7 inch cu DVD player PNI HD700A-B care se monteaza in locul tetierelor originale ale masinii si ruleaza filme, si jocuri.

• Produsul are inglobate o multitudine de functii si aplicatii: 
- Media player audio/video de pe 3 surse: DVD player, USB, card;
- FM Transmitter -- pentru a reda sunet direct in boxele masinii
- Redare fotografii;
- Intrare/iesire Audio-Video pentru redare de pe / pe sursa externa;
- Ecran de 7 ";
- Brate reglabile si adaptoare pentru compatibilitate pe orice masina;

• Ambalajul exterior arata foarte bine, avand un luciu oglinda, este robust si rezistent la Socuri, transport. In interior produsul este foarte bine protejat cu ajutorul unor carcase din polistiren;

• Pe cutia produsului gasim poze explicite cu produsul, si principalele functii si caracteristici de care avem nevoie pentru a ne forma o parere despre produs fara a-l desface.

• In cutie gasim produsul foarte bine protejat, manualul in limba romana si engleza, certificatul de garantie si declaratia de conformitate si cutia cu accesorii: telecomanda, CD cu jocuri, Cablu alimentare + audio/video in, Cablu audio/video Out, Joystick jocuri, brate montabile;

• Ca si formate video suportate de acest DVD Player amintim si recomandam utilizarea urmatoarelor tipuri: DVD, SVCD, VCD, Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, ( clasicele codari X-vid ISO Mpeg-4).

 

Tetiera PNI-HD700A poate fi folosita pe orice sistem de DVD player, sunt compatibile si cu sistemele de navigatie universale si dedicate. Va ajuta sa urmariti filmele dorite care ruleaza de pe un DVD player, USB sau SD card daca va aflati pe bancheta din spate.

In acelasi timp puteti folosi tetiera ca si DVD player, acest produs are incorporat o unitate de DVD player. Are posibilitatea de a rula fisiere direct de pe SD card sau stick USB.

Pentru cei care doresc si divertisment tetiera PNI-HD700A-B are inclus un CD cu jocuri pe 32 biti si un joystick pentru a face calatoriile mai placute.

Specifica?ii

Rezolutie (pixeli): 480 x 234

Tip monitor: Tetiera

Tehnologie: TFT LCD

Telecomanda: Da

Dimensiuni (mm): 220 x 290 x 130

Greutate (g): 1700

Altele:

Boxe incorporate

Cablu alimentare 3 mufe RCA

CD cu jocuri pe 32 biti si un joystick

Emi??tor IR pentru c??ti wirelessArticole din aceeasi categorie

HM700A-B
HM700A-B
PNI
389,00 Lei
HM703M
HM703M
PNI
389,00 Lei 350,00 Lei