Produse Accesorii transport Suporturi biciclete ASA Spatele masinii

ASA Spatele masinii ASPEC/613

0,00 Lei (inclusiv TVA)
ASA Spatele masinii ASA Spatele masinii 0 0

Lista suporturi pentru spatele masinii

Variantele de suporturi de biciclete pe care le oferim se monteaza fie pe acoperisul autoturismului prin intermediul sistemelor de bare transversale, pe carligul de remorcare, pe usa de la spate sau direct pe roata de rezerva in cazul autoturismelor de tip 4x4 care o au la exterior, pe usa din spate.

De asemenea inainte de a va decide catre ce suporturi de biciclete sa va indreptati, trebuie sa stabiliti cate biciclete veti transporta. Nu veti putea trasporta mai mult de 4 biciclete cu nici una din variantele de mai sus.

1. Daca va hotarati pentru transportul bicicletelor pe acoperisul autoturismului, calculul este simplu, pentru ca suporturile de biciclete pentru acoperis sunt individuale. Asadar, cate biciclete doriti sa transportati, tot atatea suporturi trebuie sa folosite. Producatori consacrati de suporturi de biciclete pe care-i reprezentam sunt: Atera, Mont-Blanc si Fabbri.

2. Daca aveti montat deja un carlig se remorcare si intentionati sa transportati doua sau mai multe biciclete, merita sa aveti in vedere un suport care se monteaza pe acest calig. Suportul de bicicleta, in cazul modelelor superioare, se poate conecta la instalatia electrica, pentru stopurile de frana si luminile de pozitie. Producatori: Atera, Mont-Blanc si Fabbri.

Aceste suporturi sunt fabricate din aluminiu si pot transporta 2 sau 3 biciclete, iar folosind un adaptor, se poate transporta si o a 4-a. Unele suporturi din gama de varf pot bascula, eliberand accesul la portbagaj, chiar si cu bicicletele montate.

Trebuie tinut cont in alegerea acestui tip de suporturi de biciclete, ca nu se poate folosi remorca in acelasi timp cu suportul decat prin achizitionarea unui adaptor special.

3. Daca doriti un suport care se monteaza pe usa de la spatele autoturismului veti gasi in continuare cateva particularitati. Aceste suporturi sunt facute din aluminiu si sunt usor de montat si de demontat. In mod obisnuit, in acest mod se pot transporta 2-3 biciclete.

Acest tip de suport se monteaza in general, pe usa de la spate a autoturimelor de tip monovolum (VW Saran, Ford Galaxy, Opel Zafira, Renault Espace, Chrysler Voyager etc.) cu ajutorul unor chingi si a unor kituri speciale dedicate fiecarui autoturism in parte, dar se pot folosi si la autoturismele de tip 4x4 (fara roata de rezerva pe spate), precum si la alte autoturisme cu constructie similara in partea din spate. Fiecare producator intocmeste liste proprii cu autoturismele pentru care ofera astfel de suporturi.

Avantajul este ca schimband masina, nu trebuie sa cumparati decat kitul, suportul in sine putand fi refolosit. Dezavantajul acestora este ca nu pot fi asigurate impotriva furtului. Suportul poate fi mentinut fixat cand umblati la portbagaj, dar trebuie descarcate bicicletele in prealabil pentru a nu deteriora balamalele usii portbagajului. Producatori importanti de suporturi de biciclete de acest tip sunt: Atera, Mont-Blanc si Fabbri.

4. Daca aveti un autoturism tip 4x4 care are roata de rezerva montata pe usa din spate, o solutie avantajoasa este suportul de biciclete care se monteaza direct pe aceasta roata. Este fabricat din aluminiu si este usor de manevrat.

Avantajul folositii acestui tip de support, este pe de o parte accesul usor la biciclete, iar pe de alta parte, achizitionand un un adaptor suplimentar, acesta se poate transforma intr-un suport pentru schiuri (4 perechi). De asemenea un avantaj major este si acela ca daca va schimbati autoturismul, acest tip de support este refolosibil pentru orice fel de masina cu roata de rezerva montata pe usa de la spate.

Ca dezavantaj ar fi putea fi mentionata limitarea la maximum 2-3 biciclete.Articole din aceeasi categorie